MacFamilyTree 10

0
469

MacFamilyTree geeft genealogie beoefening een facelift: modern, interactief, handig en snel. MacFamilyTree biedt tal van nieuwe mogelijkheden om de familiegeschiedenis vast te leggen en te visualiseren. . De mogelijkheden zijn bijna eindeloos – optioneel synchroniseer de gegevens via iCloud, krijg toegang tot een enorm genealogisch online archief, maak websites en familieboeken of doe uw onderzoek met MobileFamilyTree, apart verkrijgbaar voor iPhone, iPad en iPod touch.

De tool is speciaal ontwikkeld voor macOS en maakt gebruik van de geavanceerde en krachtige kerntechnologieën van de nieuwste besturingssystemen van Apple. Dankzij CoreAnimation werkt de interface ongelooflijk soepel en biedt het een overvloed aan animaties en interactieve elementen. CoreData garandeert maximale verwerkingssnelheid en SceneKit is de technologie achter de visueel opvallende Interactive Tree. Omdat Mac Family Tree draait als een 64-bits applicatie, gebruikt het alle rekenkracht.

De app debuteerde bijna 25 jaar geleden. De nieuwste versie is krachtiger dan ooit. Bijna elk onderdeel van MacFamilyTree 10 is opnieuw ontwikkeld of bedacht, van de invoervelden voor namen en data tot de geweldige Virtual Tree. Hiermee surf je door een visuele weergave van jouw familiegeschiedenis, alsof je door een soort 3D-matrix vliegt.

De prachtige graphics van de app zijn ook verbeterd. MacFamilyTree is geoptimaliseerd voor de nieuwe Apple M1-chip, waardoor de intuïtieve grafieken en prachtige kaarten van de app direct geladen worden. Virtual Globe – waarmee je jouw familiegeschiedenis levendig in beeld brengt door de verplaatsing van elke voorouder over land en zee weer te geven – loopt ook soepeler dan ooit.

Natuurlijk zijn de functies die de genealogische app zo populair maakten nog steeds aanwezig. De CloudTree-functie synchroniseert je MacFamiliyTree-gegevens op je Mac, iPad en iPhone. Je kunt een familieproject maken van het vastleggen van de geschiedenis van je voorouders. Meerdere mensen kunnen namelijk informatie bewerken.