Aankondiging Heredis 2022

0
284

Heredis is een zeer populair genealogieprogramma voor Windows en Macintosh. Nu heeft het producerende bedrijf een nieuwe versie aangekondigd, genaamd Heredis 2022: Zie hier  enkele uitbreidingen:

Samenvoegen: Een samenvoegmodule waarmee u alle informatie over uw dubbele voorouders kunt vergelijken en relevante gegevens uit beide profielen kunt opslaan. Aan alles is gedacht om u zo goed mogelijk bij te staan ​​tijdens dit vaak lastige maar cruciale proces.

Circulair afstammingsafbeelding: Met slechts één klik krijg je een rond dynamisch Descendants diagram te zien, met een 360-graden weergave van nakomelingen. Ontdek verhalen uit je genealogie door met meerdere opties te spelen, zoals het weergeven van afstammelingen waarvan de andere ouder onbekend is of het weergeven van afstammelingen per tak.

Families uit mijn dorp: Een boek om, in alfabetische volgorde, alle families op te sommen die uit dit dorp zijn gekomen. Ontdek de grootste families op een bepaalde plaats of juist de kleinste, en boek vooruitgang in uw onderzoek en dat van anderen. Deel de geschiedenis van dit dorp en help genealogen in hetzelfde gebied! Dit is een ideale functie voor verenigingen die lokale documenten en bronnen verzamelen om gezinsreconstructies uit te voeren in een bepaalde stad of dorp, of voor genealogische bijeenkomsten.

Exporteer uw genealogie online in een veiligere omgeving. Het moderne ontwerp benadrukt waardevolle informatie over uw genealogie. In de modus “Bezoeker” kunt u controleren wat bezoekers van uw online genealogie te zien krijgen en of uw instellingen correct zijn geconfigureerd. Zie verder online

Nieuw, voor de Mac & Windows-versie: een datumcalculator: Berekening van de geboortedatum (als je de leeftijd van de persoon invult bij een gedateerd evenement), van de datum van een evenement (als je een evenement hebt waar de leeftijd vermeld staat) of berekening van de leeftijd bij een evenement.

Meer dan 50 kleinere verbeteringen en correcties

♦ De implementatie van de multi-selectie optie in de Places Index stelt u in staat om alle “lege” plaatsen in één keer te selecteren.

♦ De mogelijkheid om de originele foto te identificeren die is gebruikt om opnamen te maken in de Photo Tool.

♦ In het circulaire afstammingsdiagram: toevoeging van de inkleuring door Ahnentafel-nummers om een ​​afstamming direct in de grafiek te lokaliseren, de mogelijkheid om niet-traceerbare ouders te verbergen bij het afdrukken, het inkleuren van personen met een niet-gespecificeerd geslacht, of de mogelijkheid om voornamen op 4 verschillende manieren weer te geven en de mogelijkheid om alle datums in Gregoriaans formaat weer te geven.

Voor verdere instructie Ga naar de website: https://help.heredis.com/en/compatibility-of-versions-2/

Heeft men een vroegere versie, selecteer dan de Update voor Windows of voor Mac, voor een preferentieel upgradetarief.

Voor vragen: https://www.heredis.com/nl/contact-klantenservice/