Vind snel uw voorouders met de nieuwe tool van FamilySearch

0
93

Famillysearch is een geliefde site ook voor Nederlandse genealogen./ Men heeft onlangs een tool uitgebracht waardoor het zoeken makkelijker en sneller gaat.

Voor als men moeite heeft om te weten hoe men voorouders kan vinden, heeft FamilySearch een nieuwe zoek-tool waarmee u uw voorouders op een snelle en gemakkelijke manier kunt vinden zonder dat men zich hoeft aan te melden. De FamilySearch Discovery Search-tool biedt een manier om snel geselecteerde databases opgeslagen bij FamilySearch—de stamboom, records, herinneringen en achternaaminformatie—allemaal tegelijkertijd op te sporen. Dit is een geweldige manier om met uw familiegeschiedenis aan de slag te gaan en snel contact te maken met de voorouders!

Er zijn twee manieren om bij deze zoek-tool te komen. U kunt deze vinden op de uitgelogde FamilySearch-startpagina of u kunt op de knop search your ancestors klikken. Dan hoeft men alleen maar de naam van het gezinslid in te typen en op Zoeken te klikken. Het is echt zo makkelijk! En men hoeft niet alle informatie te verstrekken – vul gewoon in wat men weet. Dan nog kan men soms een aantal interessante resultaten vinden.

Discovery Search—Find Your Ancestors • FamilySearch: