Progeny Genealogy kondigt charting companion 8 aan

0
97

Dit is een welbekend VS programma waarmee je prachtige afbeeldingen van een stamboom kunt maken. Het grote bezwaar van dit programma zijn echter de kosten. Ruim 100 USD.

DeĀ  Charting Companion 8 heeft een nieuwe look en dezelfde functionaliteit als versie 7. Charting Companion 8 is gebouwd met dezelfde code die wordt gebruikt voor de Macintosh-versie. We hebben de twee versies geconsolideerd om de ontwikkelingskosten te verlagen en ervoor te zorgen dat dezelfde nieuwe functies en verbeteringen onmiddellijk beschikbaar zijn voor zowel Windows- als Mac-klanten.

CC 8 biedt nieuwe dialoogvensters in wizardstijl die eenvoudiger zijn voor nieuwe gebruikers. “Expert”-dialoogvensters zijn beschikbaar voor oude handen die snel door de rijke functies van Charting Companion willen navigeren.

Charting Companion wordt geleverd in 32-bits en 64-bits versies. De 32-bits versie richt zich op PAF-, Ancestral Quest- en Legacy-gebruikers, evenals klanten met 32-bits computers. Alle andere klanten zullen de 64-bits versie gebruiken.