Meerdere foto’s tegelijk taggen in MyHeritage

0
44

Wat doe deze tool. Nadat je je foto’s hebt getagd, kun je snel foto’s van je familieleden vinden zonder dat je door je hele fotocollectie hoeft door  te “graven” om ze te vinden. U weet op het eerste gezicht wie iedereen is en u kunt eenvoudig foto’s filteren op persoon om alle foto’s van een specifiek individu te zien. Als u de MyHeritage-website gebruikt, kunt u zelfs foto’s filteren om alleen die te laten zien waar specifieke personen, zoals u en uw grootvader, samen verschijnen.

Tot nu toe kon je je foto’s bekijken en gezichten taggen die er één voor één in verschijnen. Maar nu, dankzij Photo Tagger, kunt u dit veel sneller doen en uw foto’s in bulk taggen.

Photo Tagger maakt gebruik van gezichtsherkenningstechnologie om gezichten in uw familiefoto’s te identificeren. Het scant de foto’s die u naar MyHeritage hebt geüpload en groepeert de gezichten waarvan wordt aangenomen dat ze van hetzelfde individu zijn, zodat u ze met één tik kunt bekijken en taggen. Photo Tagger doet uitstekend werk bij het identificeren van gezichten terwijl ze in de loop van de tijd veranderen, zoals van kindertijd tot volwassenheid, en zelfs veranderingen in individueel uiterlijk, zoals gezichtshaar, opmerkt.

Photo Tagger is toegevoegd aan MyHeritage-fototools, Als u de mobiele MyHeritage-app nog niet hebt, kunt u deze gratis downloaden in de App Store of Google Play. Als u de app al hebt, moet u ervoor zorgen dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie, zodat u Photo Tagger kunt gebruiken. Photo Tagger wordt de komende weken uitgebracht voor het web, dus hoewel de mobiele app handig is, vooral als je onderweg bent, is het niet de enige manier om je foto’s in bulk te taggen.