Famillement 2024 in Deventer

0
41

Samen met Collectie Overijssel (CO) en de Bibliotheek Deventer organiseert het CBG Famillement 2024 in Deventer. Het thema van deze editie is ‘Nieuwe familie’. Van noodgedwongen, alternatieve familieverbanden in het weeshuis, en dankzij DNA databanken gevonden broers en zussen, tot de nieuwe familiebanden die gevormd worden als je vanwege worden als je vanwege (gedwongen) migratie niet bij je eigen familie op kunt groeien. Tijdens Famillement stellen CBG en CO alle alternatieve families centraal.

Tijdens het evenement kunnen alle bezoekers lezingen bijwonen, workshops volgen en stamboomgegevens uitwisselen. Voor verenigingen en organisaties is het mogelijk deel te nemen aan de informatiemarkt. Famillement is de perfecte gelegenheid om bekende of nieuwe doelgroepen te ontmoeten.

Het Famillement 2024 vindt plaats op 15 juni a.s. van 10-17 uur in het Stadsarchief Deventer en de Bibliotheek Deventer locatie Centrum.

Het CBG heeft een duidelijk overzicht gemaakt van de activiteiten. Je kunt er snel op zien hoe laat een bepaalde activiteit plaats vindt en op welke plaats. Overzicht activiteiten.

Standhouders Famillement: Standhouders (cbg.nl)

De toegang is gratis