Duitsland, Noordrijn-Westfalen, Overlijdens Index 1870-1940

0
814

MyHeritage voegt exclusieve nieuwe scans toe: Duitsland, Noordrijn-Westfalen, Overlijdens Index 1870-1940

Hoewel ik geen reclame wil maken vind ik het van belang om dit nieuws bekend te maken omdat dit gebied langs onze oostgrens ligt en veel Nederlandse voorouders uit dit gebied stammen.

MyHeritage heeft een belangrijke nieuwe toevoeging aan zijn beschikbare online records aangekondigd.


De collectie Noordrijn-Westfalen, Death Index 1870-1940 bevat 2.450.551 records, samen met prachtige gescande afbeeldingen van de originele documenten. Deze gegevens bestrijken 98% van de bevolking en zijn sinds 1876 verplicht in alle Duitse staten.
Zij bevatten de voor- en achternamen van het individu, de geboortedatum en de plaats van geboorte en overlijden, leeftijd bij overlijden, woonplaats, naam van de echtgenoot, en zelfs de namen van de ouders van de overledene.

Deze scans zijn voor het eerst volledig geïndexeerd door MyHeritage, waardoor de informatie toegankelijker en gemakkelijker doorzoekbaar is dan ooit tevoren. Deze records zijn alleen beschikbaar op MyHeritage, en zijn een onschatbare bron voor iedereen die onderzoek doet naar zijn/haar Duitse wortels.

Zoeken in deze collectie is gratis.
Als u de records wilt bekijken of records wilt opslaan in uw bestand, heeft u een MyHeritage Data of Complete-abonnement nodig.

Zie:  https://www.myheritage.com/research/collection-10864/ .