Ancestry Team: Groei vertraagd

0
35

Al meer dan drie decennia heeft Anccestry miljoenen mensen voor Ancestry gekozen voor hun genealogisch onderzoek.
DNA blijft voor miljoenen mensen een belangrijke manier om aan hun familiegeschiedenis te beginnen. Ongeveer 30 miljoen mensen wereldwijd hebben hun bij amnestry onderzoek laten verrichten; teegelijkertijd zagen we de afgelopen 18 maanden een vertraging in de consumentenvraag in de hele DNA-categorie. De DNA-markt bevindt zich op een keerpunt nu de meeste early adopters in de categorie zijn gekomen. Toekomstige groei vereist een voortdurende focus op het opbouwen van consumentenvertrouwen en innovatieve nieuwe aanbiedingen die nog meer waarde aan mensen leveren. Ancestry is goed gepositioneerd om die innovatie te leiden om extra ontdekkingen in zowel familiegeschiedenis als gezondheid te inspireren.

Onlangs zijn er gerichte wijzigingen aangebracht om het bedrijf beter te positioneren op deze marktrealiteit. Dit zijn moeilijke beslissingen en hebben gevolgen voor 6 procent van onze medewerkers. Alle wijzigingen die van invloed zijn op deze mensen worden met de grootste zorg aangebracht. Dit is gedaan om de focus en investering op onze kernactiviteiten voor familiegeschiedenis en de mogelijkheden op lange termijn met AncestryHealth ™ aan te scherpen.

Voor de toekomst blijft de belangstelling voor familiegeschiedenis sterk en we blijven groeien en investeren in baanbrekende oplossingen om mensen te helpen hun erfgoed te begrijpen en mensen op weg te helpen naar een betere gezondheid en welzijn zo stelt men. Niettemin is dit toch een teken aan de wand.