4 Belangrijke sites om begraafplaatsen te vinden.

0
842

(1)

BillionGraves is ’s werelds grootste bron voor doorzoekbare GPS-begraafplaatsgegevens en wordt met de dag groter en beter. You can help by collecting headstone images from local and other cemeteries, and then by transcribing the personal information found on the images.

https://billiongraves.com/

(2)

Zoek de graven van voorouders, maak virtuele gedenkplekken aan of voeg foto’s toe, laat virtuele bloemen en een bericht achter bij de gedenkplek van iemand die u dierbaar is. Zoek naar of blader door begraafplaatsen en grafinformatie voor gewone en beroemde mensen uit de hele wereld.

https://nl.findagrave.com/

(3)

Deze website bevat meer dan 25 miljoen begraafplaatsen, transcripties en begraafregisters van tienduizenden begraafplaatsen over de hele wereld, allemaal bijgedragen door genealogen, begraafplaatsen, overheidsinstanties en particuliere organisaties. Incklusief meeste west-europese landen

http://www.interment.net/Default.htm

(4)

Het project ‘Online Begraafplaatsen’ is een initiatief van de Stichting Online-Verleden en heeft als doel het GRATIS beschikbaar stellen van begraafplaatsinformatie. De doelgroep is enerzijds de genealogisch onderzoeker en anderzijds de geïnteresseerde familieleden. Op deze site worden de gegevens op een objectieve wijze weergegeven met inachtneming van de gevoelens van de nabestaanden.

https://www.online-begraafplaatsen.nl