US: graven met videoschermen gepatenteerd

0
242
Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/

Begrafenissen, zijn niet leuk om bij te wonen en naar een graf gaan is nog moeilijker als dat een herinnering is een geliefde die niet meer leef Veel mensen willen in staat zijn om hun dierbaren herinneren zoals ze waren voor hun dood. En degenen die gestorven zijn willen ook herinnerd worden. Robert Barrows heeft een unieke manier voor mensen om hun geliefde te herinneren en voor de levenden om de herinnering aan wat hun geliefde was als voordat ze stierven te houden. Hoe doet hij dit? Op een zeer nieuwe manier; Mr Barrows heeft de Video Enhanced Gravemarker gemaakt. Mr Barrows bedankt voor het doen van een Openhartig gesprek. In een notendop wat is een Video Enhanced Gravemarker?

 The Video Enhanced Gravemarker (Us Patent # 7,089,495) is een video grafsteen die in staat zal zijn om lange video-inhoud te leveren, met een soepele transmissie, in hoge kwaliteit, net als uw huis video-apparatuur.

Het is ontworpen om een breed scala aan complexe elektronische en computerapparatuur en complexere videografstones dan die alleen korte, diavoorstellingsinhoud of eenvoudige tekstberichten kunnen leveren. Men kan die bedienen via een afstandsbediening  de men kan krijgen of huren bij het kantoor van de begraafplaats en luisteren naar wat een persoon zou hebben willen opnemen voor hun videografsteen.

Audio kan worden geleverd via luidsprekers die aan de videografstone zijn bevestigd. Audio kan ook worden verzonden naar draadloze headsets, die men ook kan krijgen of huren van de begraafplaats kantoor.

Video grafstenen zal begraafplaatsen fascinerende plekken om te bezoeken. Video grafstenen zal ook veranderen de manier waarop de geschiedenis wordt verteld.

Zo iets kan alleen maar bedacht worden in de VS, zou het ook ooit in Nederland zo ver kunnen komen. je weet maar nooit. Begraafplaatsen zijn hier een plek van verstilling, tot nu toe. Mogelijk wel iets voor crematoria ?