Index Mededelingenblad Delfland 1991/2021

0
107

Er is een nieuwe index van het afdelingsblad van Delfland. De heer Scharp heeft de bestaande index bijgewerkt en gecorrigeerd. Nu is weer te zien op welke bladzijden over bepaalde familienamen is geschreven, en wat belangrijk is, dat erbij vermeld staat over welke periode de vermelding van die naam is. Zodat u weet of het zin heeft zo’n oudere uitgave van het blad te bekijken voor uw onderzoek naar zo’n familienaam.
Een systeem dat de heer Scharp destijds zelf heeft opgezet.
Een beperkte inhoudsopgave is ook toegevoegd. De achterstand van een aantal jaren is nu weggewerkt.

Wij hopen zodra de afdelingswebsites van de NGV-site beschikbaar zijn, deze uitgave daarop te plaatsen voor onze leden. Zodat u het kunt bekijken, downloaden en eventueel zelf uitprinten. Mogelijkheden (en een prijs) van een printversie aanleveren zijn nog niet onderzocht. We weten ook niet of daar belangstelling voor is.

Wij willen ons voormalig bestuurslid Paul Scharp bij deze héél hartelijk bedanken voor de vele uren werk die hij hierin heeft gestopt. Super!
Nu alles weer zo goed op orde is wat dat betreft, zijn wij op zoek naar iemand die dit werk wil continueren. Als het per uitgave bijgehouden wordt is het niet zoveel werk.