Hélène Oppatja wordt per 1 mei de nieuwe fulltime directeur bij het CBG

0
149

Hélène Oppatja wordt per 1 mei de nieuwe fulltime directeur bij het CBG Centrum voor Familiegeschiedenis in Den Haag. Zij zal dan haar huidige functie als gemeentesecretaris/algemeen directeur van gemeente Wassenaar neerleggen.

Het CBG Centrum voor Familiegeschiedenis is een expertise- en informatiecentrum dat advies geeft over genealogie (stamboomonderzoek en familiegeschiedenis). ‘Met veel plezier en maatschappelijke betrokkenheid heb ik mij 6,5 jaar mogen inzetten voor de inwoners en het bestuur van Wassenaar’. ‘Voor mij is het nu tijd geworden om een volgende stap te zetten in mijn carrière. Vanuit mijn Indische roots ben ik de afgelopen jaren actief betrokken geweest bij de geschiedenis van mijn familie uit voormalig Nederlands-Indië in relatie tot die van Nederland. Het vervullen van het directeurschap van het CBG Centrum voor Familiegeschiedenis past hier dan ook goed bij’.