Gensdatapro – verschillen GDP 2.9 – GDP 3.x en Basisgids beschikbaar

0
2517

Velen zullen de voornaamste verschillen tussen de 2.9 versie en versie 3 van Gensdatapro al wel ontdekt hebben.
Maar wie echt geïnteresseerd is in het naadje van de kous moet het pdf-bestandje lezen over de verschillen en overeenkomsten tussen beide versies.

En wie kan dit beter uit de doeken doen dan de schrijfster van de invoer- en uitvoergidsen GensDataPro. Op haar website vind je een link naar een pdf met de titel: “Overstappen van GensDataPro 2.9 naar 3”. Naast tips over installatie en het omzetten van bestanden wordt scherm voor scherm de oude en de nieuwe versie bekeken. Kennisnemen van dit overzicht leert u ook sneller gebruik te maken van de voordelen van deze nieuwe versie van GensDataPro.
Via deze link is de pdf te downloaden

Op termijn zal Jacqueline een nieuwe gids voor GensDataPro 3 maken maken die dezelfde informatie bevat als de vier oude delen, aangevuld met de nieuwe functies. De Basisgids hoofdstuk 1-3 is gereed en via deze link gratis te downloaden

De oude boeken zijn heel goed te gebruiken ook voor versie 3, omdat de grootste verschillen “onder de motorkap” zitten. De oude boeken zijn in de uitverkoop. Kijk op de site van Genaducatie.