Gelderse huwelijksakten uit de jaren 1943 tot 1947 nu te doorzoeken

0
40

Vrijwilligers hebben via VeleHanden de Gelderse huwelijksakten uit de jaren 1943 tot 1947 geïndexeerd. Deze akten zijn vanaf vandaag op onze website te doorzoeken en te bekijken. Heeft u ouders, grootouders of andere familieleden die in de periode 1943 tot 1947 in Gelderland zijn getrouwd? Grote kans dat u de huwelijksakte in de personendatabase terug kunt vinden. 

Huwelijksakten worden na 75 jaar openbaar. Wij liepen een aantal jaren achter met het online plaatsen van openbaar geworden akten. Via de website VeleHanden.nl zijn vrijwilligers bezig met het indexeren van deze akten, zodat wij deze achterstand kunnen inhalen. We willen de vrijwilligers die hieraan meewerken heel erg bedanken! Dankzij hen wordt het doen van familieonderzoek een stuk makkelijker.

Het indexeren van deze akten is onderdeel van het project Van de Wieg tot het Graf, waarin geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten worden geïndexeerd die nog niet op onze website staan. Wilt u meer weten over het project Van de Wieg tot het Graf? Het indexeren van akten gaat via de website van VeleHandenHier kunt u de voortgang van het project zien. Vrijwilligers zijn inmiddels begonnen met het indexeren van de Gelderse overlijdensakten van 1961 tot 1972.

Hulp nodig bij het vinden van een huwelijksakte? Bekijk de vraag ‘hoe zoek ik een persoon?’ op onze veelgestelde vragen pagina.