De Gids voor GensDataPro versie 3 is gereed

0
772

Jacqueline Hofland-Poot is bij gebruikers van het genealogieprogramma GensDataPro bekend van haar vier boeken over versie 2 van het programma.

De oude papieren gidsen zijn inmiddels herschreven en aangepast aan de nieuwe versie 3. Het resultaat is een “boekwerk” van 500 pagina’s. In eerste instantie wordt deze Gids voor GensDataPro versie 3 uitgegeven als boek in digitale vorm. Als er voldoende vraag is voor een papieren versie in zwart-wit dan zal dat overwogen worden.

De digitale versie heeft in deze tijd de voorkeur enerzijds vanwege milieuaspecten en anderzijds vanwege het gemak om aanvullingen te maken of eventuele fouten te herstellen.
De gids komt beschikbaar op een usb-stick voorzien van een persoonlijk wachtwoord. Op de stick is voldoende ruimte voor oefenbestanden en aantekeningen. De gids zelf bevat een bijlage met alle menu-items van het hoofdscherm en de plekken waarop die besproken staan.
Voor de nieuwsgierigen onder ons: u kunt de eerste drie hoofdstukken van deze gids op de site van Jacqueline Poot downloaden inclusief het overzicht van de 40 hoofdstukken waaruit de Gids GDPO versie 3 bestaat. Elk hoofdstuk bevat zelf meerdere sub-hoofdstukken.

De digitale versie komt beschikbaar voor de prijs van € 34,95 inclusief verzending binnen Nederland.
Door nu deel te nemen aan de voorinschrijving bespaart u € 5,00. U betaalt dan € 29,95.

De eventuele papieren zwart-wit versie zal worden uitgegeven in twee delen, die elk in een spiraal gebonden zijn.
De prijs zal vermoedelijk € 50,00 gaan bedragen voor beide delen samen.

Ga naar de site van Jacqueline Hofland- Poot