CloudConvert

0
100

Op deze site vindt U een conversieservice die gratis is als men een paar bestanden wil converteren. Bij grotere aantallen wordt er een bescheiden vergoeding gevraagd.

CloudConvert converteert bijna elk bestand. Het herkent bestanden o.a. Dropbox, Google Drive en OneDrive web en is geschikt voor omzetten van PNG-afbeeldingen in JPG-formaat. Het kan ook een PDF-bestand omzetten in een DOCX-bestand, dat u kunt openen in Microsoft Word, LibreOffice of Google Docs. Het kan ook Macintosh Keynote-presentatiebestanden converteren naar PowerPoint PPTX-bestanden. In feite kan CloudConvert ongeveer 200 verschillende formats converteren naar andere formats. En het is vooral geschikt voor het omzetten van PDF-bestanden in bewerkbare DOC of DOCX bestanden. Met CloudConvert kan men ook audio uit een videobestand extraheren.

CloudConvert is een Cloud gebaseerde toepassing. Dat wil zeggen, het programma loopt vanaf een website. Er wordt geen software geïnstalleerd op uw computer. Het werkt even goed op Windows, Macintosh, Linux, Chromebooks en zelfs op mobiele en draagbare apparaten met Android of Apple iOS (iPhone, iPad en iPod Touch).

Voor incidenteel gebruik brengt CloudConvert geen kosten in rekening. Als u bestanden kleiner dan 1 gigabyte, minder dan vijf bestanden tegelijk converteert en minder dan 25 minuten bestandsconversietijd per dag gebruikt, zijn de services van CloudConvert gratis. Voor gebruikers met een hoog volume brengt CloudConvert kosten in rekening zoals beschreven bij https://cloudconvert.com/pricing. De meeste gewone gebruikers komen nooit aan betaling van een vergoedingen toe.

CloudConvert is beschikbaar op https://cloudconvert.com.