Bouwdossiers Koog aan de Zaan en Oostzaan beperkt raadpleegbaar

0
69

De komende jaren gaat het Gemeentearchief Zaanstad alle bouwdossiers uit de periode ca. 1900-1973 digitaliseren. Na digitalisering komen de bouwdossiers beschikbaar op de website. (Klik hier voor nadere informatie)

In de periode tot medio juni 2020 worden de bouwdossiers van de voormalige gemeente Koog aan de Zaan (OA-0202) gedigitaliseerd.

Wanneer u in deze periode een bouwdossier uit Koog aan de Zaan nodig heeft, kunt u hier kijken of er een of meerdere dossiers van het adres aanwezig zijn. Wanneer u inzage wenst in een aanwezig dossier, kunt u een e-mail sturen aan gemeentearchief@zaanstad.nl. Vermeld daarbij duidelijk het adres van het dossier waar het om gaat! Na uiterlijk vijf werkdagen ontvangt u het dossier digitaal.

Voor de gemeente Oostzaan geldt dat enkele dossiers eveneens tot en met medio juni gedigitaliseerd worden. Bij het reserveren voor inzage op de studiezaal verschijnt de melding dat het stuk gereserveerd is. Neem contact op met gemeentearchief@zaanstad.nl. Vermeld daarbij duidelijk het adres van het dossier waar het om gaat! Na uiterlijk vijf werkdagen ontvangt u het dossier digitaal.
Het doel is dat alle bouwdossiers direct via de website raadpleegbaar worden.

Reeds digitaal beschikbaar zijn de bouwdossiers (ca. 1900-1973) van de volgende deelgemeenten zijn volledig digitaal raadpleegbaar:,-Assendelft,-Krommenie,-Westzaan, -Zaandijk

Overige bouwdossiers (periode ca. 1900-1973) zijn fysiek op de studiezaal ter inzage