Wapenschilden als luxe symbool voor de rijken

0
117

Heraldische symbolen behoren sinds de middeleeuwen tot de adel, met vele bestaande wapenschilden die eeuwen teruggaan. Maar rijkere mensen buiten Europa zijn nu op zoek naar hun eigen nieuwe wapen om hun jachten of persoonlijk briefpapier mee te versieren.
Het gaat hier niet om vervalsingen die niets met de voorouders te maken hebben . In plaats daarvan zijn dit legitieme wapens. 

De vraag naar nieuwe wapenontwerpen is de afgelopen jaren enorm gestegen. Deskundigen zijn van mening dat de toenemende belangstelling voor het verkrijgen van een persoonlijk heraldisch symbool mogelijk te maken heeft met de toenemende populariteit van genealogietests, evenals met dynastie-gerichte tv zoals Game of Thrones.

“Het grootste deel van de nieuwe interesse komt van rijke mensen in Amerika, het Midden-Oosten en Oost-Azië,. De aanvragen bij de commissies voor nieuwe wapens zijn de afgelopen vijf jaar verdubbeld, waarbij internationale klanten nu 40% van de opdrachten uitmaken – tegenover 20% in de jaren daarvoor. ”
https://bit.ly/3eD9N9o

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in