Over de krant

De NGV is een vereniging waarvan 7000 leden actief zijn op het gebied van genealogie, heraldiek en familiegeschiedenis. In deze kant met nieuwsberichten bieden we u informatie die u kan helpen bij uw onderzoek. Het maakt onderdeel uit van onze 2.0 webomgeving. Deze is via deze link benaderbaar.

De krant is ingedeeld in de categorie├źn: Algemeen, Archieven, Genealogie, Genetica, Heemkunde, Heraldiek en Informatica. Berichten kunnen voorkomen in meerdere categorie├źn. Verder zijn berichten te selecteren op “meer van deze auteur”. De home-pagina — benaderbaar via het NGV-logo — bevat vijf belangrijke berichten en verder per categorie de laatste zes berichten.

In het top-menu vindt u: Over de krant, Contact, Evenementen, NGV 2.0, Archief en Help. Het footer-menu omvat: Over de krant, Contact, Evenementen, NGV 2.0, Privacy, Archief en Help.

Rechts naast de naam van de auteur staan twee kleine symbolen. Het getal achter “het oog” geeft aan hoeveel keer het bericht geopend is. Het getal achter “het document” laat zien hoeveel reacties er op het bericht zijn gegeven. Door hier op te klikken kun je zelf een reactie geven.

Op de contactpagina staat nadere informatie over het postadres en e-mailadres van de redactie.

De Help pagina bevat algemene informatie en een aantal veel voorkomende vragen met de daarbij behorende antwoorden.