Regelmatige bezoekers van onze website zullen gemerkt hebben dat momenteel de IT-mensen van onze vereniging druk bezig zijn met het optimaliseren van onze nieuwe website. Momenteel is een nieuwe website-layout beschikbaar. Via deze vernieuwde site kan men niet rechtstreeks naar de nieuwssite zoals u gewend bent. Wilt U onze nieuwssite openen dan moet U bij de vernieuwde website naar de blauwe topbalk gaan en daar op diensten klikken.

Het vierde item op deze geopende site van diensten is dan NGVnieuwskrant. U kunt dan onze gebruikelijke nieuwskrant oproepen door onderaan deze sub-site op het onderwerp “klik hier” te klikken.

NGV Nieuwskrant
De NGV is een vereniging waarvan bijna 7000 leden actief zijn op het gebied van genealogie, heemkunde, heraldiek en familiegeschiedenis. In deze krant met nieuwsberichten bieden we u informatie die u kan helpen bij uw onderzoek. Het maakt onderdeel uit van onze 2.0 webomgeving.
De krant is ingedeeld in de categorieën: Algemeen, Archieven, Genealogie, Genetica, Heemkunde, Heraldiek en Informatica. Berichten kunnen voorkomen in meerdere categorieën. Verder zijn berichten te selecteren op “meer van deze auteur”. De homepagina — benaderbaar via het NGV-logo — bevat vijf belangrijke berichten en verder per categorie de laatste zes berichten.

TIP
De tip die we hier geven is dat U ook rechtstreeks naar onze nieuwssite kunt gaan door bij de favorieten of de bookmarks van uw browser ngvnieuws.nl op te nemen. U kunt natuurlijk ook deze URL in de zoekbalk van uw browser zelf in typen,